08.06.2020 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına Başvuru Yapan ve Başvurusu İŞKUR Tarafından Kabul Edilen Adayların Dikkatine
19 Haziran 2020 | 10:14

Gazi Üniversitesi Hastanesinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında  "Sürekli İşçi" alım ilanı 08.06.2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. 08.06.2020 – 12.06.2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile başvurular toplanmış ve şartları taşıyan adaylara ait nihai listeler Üniversitemize gönderilmiştir.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listede yer alan adaylardan asil ve yedek adayların belirlenmesi amacı ile 22.06.2020 tarihinde saat 10:00’da Üniversitemiz Gazi Konser Salonunda (Gazi Üniversitesi Ana Giriş Kapısı (A Kapısı) yanı) noter huzurunda kura çekim işlemi yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler. Covid – 19 Pandemisinin yayılmasını önlemek amacıyla gerekli önlemler Üniversitemiz yönetimce belirlenecek olup adaylar bu çerçevede salona alınacaklardır. Başvuran kişi sayısı ve noter çekilişi sonucu belirlenecek aday sayılarına ilişkin tablo aşağıda yer almaktadır.

MESLEK CİNSİYET İŞE ALINACAK ADAY SAYISI TÜRKİYE İŞ KURUMU TARAFINDAN GÖNDERİLEN ADAY LİSTESİ NOTER ÇEKİLİŞİ SONUCUNDA MÜLAKATA İÇİN BELİRLENECEK
KURAYA TABİ OLAN KİŞİ SAYISI *KURAYA KATILMADAN DİREKT MÜLAKATA KATILACAK ADAY SAYISI  ASİL ADAY SAYISI YEDEK ADAY SAYISI
TEMİZLİK GÖREVLİSİ KADIN 40 935 - 160 160
TEMİZLİK GÖREVLİSİ ERKEK 40 1589 10 150 160
*Başvuru sahiplerinin terörle mücadelede başarı belgesi olması sebebiyle ilgili mevzuat gereği kuraya katılmadan direkt olarak mülakata alınacaklardır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listede yer alan listeler aşağıda yer almaktadır.

Temizlik Görevlisi (Kadın) aday listesi için Tıklayınız

Temizlik Görevlisi (Erkek) aday listesi için Tıklayınız

Önemli Not :Kura sonucu belirlenen adaylar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.