Duyuru
09.11.2020 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına Başvuru Yapan Adayların İlgili Başvuru Evraklarının İnceleme Sonuçları
25 Kasım 2020 | 14:23

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 09.11.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 11 adet Sürekli İşçi pozisyonu için İŞKUR üzerinden başvuru yapan ve söz konusu başvurusu anılan kurum tarafından kabul edilen adayların 17.11.2020 – 23.11.2020 tarihleri arasında personelilan.gazi.edu.tr adresine yüklemiş oldukları başvuru evraklarının, ilanda belirtilen mevzu bahis meslek kollarına haiz aranan şartlar için gerekli ve yeterli olup olmadığının değerlendirilmesi amacıyla Rektörlüğümüz bünyesinde oluşturulan komisyonca yapılan incelemesi sonucunda aşağıda belirtilen komisyon kararları alınmıştır.

Söz Konusu Komisyon Kararları doğrultusunda;

1- İbraz ettikleri ilgili belgeleri komisyonca uygun görülmeyen adayların isimleri, kura çekimi için notere teslim edilen listelere dahil edilmemiştir. 

2- İbraz ettikleri ilgili belgeleri komisyonca uygun görülen adayların isimleri kura çekimi için notere teslim edilen listelere dahil edilmiştir.  Söz konusu adaylar, 27 Kasım 2020  Cuma günü saat 10:00’da Üniversitemiz Gazi Konser Salonunda (Gazi Üniversitesi Ana Giriş Kapısı (A Kapısı) yanı) noter huzurunda yapılacak kura çekimine istemeleri halinde katılabilecektir.

3- İbraz ettikleri ilgili belgeleri komisyonca uygun görülen ancak başvuru şartlarını taşıyan aday sayısının, ilgili kadro sayısının dört katına kadar mülakata girmesi gereken aday sayısına ulaşılamadığı unvanlar için kura çekimi yapılmayacak olup  söz konusu adaylar tarihleri daha sonra belirlenecek mülakatlara doğrudan katılmaya hak kazanmıştır.

Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler. Covid – 19 Pandemisinin yayılmasını önlemek amacıyla gerekli önlemler Üniversitemiz yönetimce belirlenecek olup adaylar bu çerçevede salona alınacaklardır. Başvuran kişi sayısı ve noter çekilişi sonucu belirlenecek aday sayılarına ilişkin tablo aşağıda yer almaktadır.

 

 

Meslek Liste
Asansör Kurucusu Ve Bakımcısı/Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Ve Onarımcısı  Tıklayınız
Elektrikçi (Genel)  Tıklayınız
Makine Bakım Onarımcısı  Tıklayınız
Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik)  Tıklayınız
Mobilyacı  Tıklayınız
Terzi  Tıklayınız
Hastane Hizmetlisi (ERKEK)  Tıklayınız
Hastane Hizmetlisi (KADIN)  Tıklayınız

 

Önemli Not :Kura sonucu belirlenen adaylar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

 

background image