09.11.2020 tarihli Sürekli İşçi Alımı Mülakat Sonuçları
18 Aralık 2020 | 10:31

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 09.11.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve noter huzurunda çekilen kura sonucu mülakata sınavına girmeyi hak kazanan adaylar için 07.12.2020 - 08.12.2020 tarihlerinde yapılan sözlü mülakata ait sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

Yanlarında "Atamaya Hak Kazandı" yazan adayların aşağıda yer alan evrakları 25.12.2020 tarihine kadar  https://personelilan.gazi.edu.tr/ adresine yüklemeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

Not-1: Söz konusu mülakat sınav sonucunda oluşan puanlar, toplam 4 kişiden oluşan mülakat komisyonunun her bir üyesinin ayrı ayrı vermiş olduğu puanların toplamının, aritmetik ortalaması (toplam puan/4) alınarak elde edilmiştir.

Not-2: 30.11.2020 tarihli duyuruda da belirtilen "Mülakat Sınavı Usul ve Esasları" uyarınca ilgili sınavdan 50 puanın altında alan adaylar başarısız sayılmıştır.

İŞE BAŞLAMA

İşe başlama evraklarını on-line olarak yükleyen adaylar en geç 04.01.2021 - 08.01.2021 tarihleri arasında işe başlama evraklarının asılları ile Gazi Üniversitesi Rektörlük Binası 2. Kat 281 numaralı odaya müracaat ederek görevine başlamak zorundadır. Belirtilen süre içinde işe başlamayan adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İSTENEN BELGELER

1- Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair  alınmış Sağlık Kurulu Raporu ( Tek Hekim Raporuda Kabul Edilecektir.)

2- Nüfus Kayıt Örneği (E-devletten alınabilir.)

3- Diploma (Aslı ve Fotokopisi)

4- 2 adet Vesikalık Fotoğraf

5- Erkek Adaylar için Askerlik Belgesi (E-devletten alınabilir.)

6-Adli Sicil Kaydı (E-devletten alınabilir.)

7-SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (E-devletten alınabilir.)