14.12.2020 Tarihli Sürekli İşçi (Hastane Hizmetlisi ve Temizlik Görevlisi) Alım İlanı Mülakat Sonuçları
26 Ocak 2021 | 13:19

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 14.12.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve noter huzurunda çekilen kura sonucu mülakat sınavına girmeyi hak kazanan adaylar için 18.01.2021 – 22.01.2021 tarihleri arasında yapılan mülakata ait sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

Yanlarında "Atamaya Hak Kazandı" yazan adayların aşağıda yer alan evrakları 31.01.2021 tarihine kadar https://personelilan.gazi.edu.tr/ adresine yüklemeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

İŞE BAŞLAMA

İşe başlama evraklarını on-line olarak yükleyen adaylar en geç 01.02.2021 - 05.02.2021 tarihleri arasında işe başlama evraklarının asılları ile Gazi Üniversitesi Rektörlük Binası 2. Kat 281 numaralı odaya müracaat ederek görevine başlamak zorundadır. Belirtilen süre içinde işe başlamayan adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

Hastane Hizmetlisi Sonuçları İçin Tıklayınız

Temizlik Görevlisi Sonuçları İçin Tıklayınız

İSTENEN BELGELER

1- Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair alınmış Sağlık Kurulu Raporu ( Tek hekim raporu da kabul edilecektir.)

2- Nüfus Kayıt Örneği (E-devletten alınabilir.)

3- Diploma (Aslı ve Fotokopisi)

4- 2 adet vesikalık fotoğraf

5- Erkek adaylar için Askerlik Belgesi (E-devletten alınabilir.)

6-Adli Sicil Kaydı (E-devletten alınabilir.)

7-SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (E-devletten alınabilir.)

Başvuru sistemi ile ilgili teknik destek için: Özgür İNAN – ozgur.inan@gazi.edu.tr