Duyuru
2019 YDUS Sonucuna göre Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine
26 Mart 2020 | 15:20

2019 YDUS Sonucuna göre Üniversitemize Yerleşen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adayların 24.03.2020-06.04.2020 tarihleri arasında https://personelilan.gazi.edu.tr adresi üzerinden online olarak başvuru yapması gerekmektedir. Söz konusu web adresinde atamaya hak kazanan kişilerin mevcut durumlarına göre "açıktan veya naklen" olmak üzere iki çeşit pozisyon belirlenmiş olup adayların ilgili seçenekler arasından kendisine uyan pozisyonu seçip başvuru işlemlerine başlaması gerekmektedir. (Şahsen başvuru kabul edilmemektedir.)

Başvurulara ilişkin yüklenecek belgeler ilgili web adresinde belirtilmiştir.

NOT: Açıktan Atanacak adaylardan istenilen Sağlık Raporunda Tek Hekim İmzalı Raporlar da kabul edilmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

"Yabancı uyruklu" kontenjanı ile yerleşen adayların, aşağıda istenilen belgeleri seyda.acar@gazi.edu.tr elektronik posta adresine göndermesi gerekmektedir. (Şahsen başvuru kabul edilmemektedir.)

Dilekçe
Özgeçmiş
• Diploma (*)

• Uzmanlık Belgesi
• İkametgâh Belgesi (**)
• Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü “Devlet veya Özel” Hastanelerden Heyet Raporu) (Not: Tek Hekim Raporu da geçerlidir)
• Vesikalık Fotoğraf (Tarayarak ekleyiniz. Göreve başlamak üzere geldiğinizde ayrıca Fakülte Dekanlığına 2 adet fotoğraf teslim ediniz.)
• YDUS Yerleştirme Sonuç Belgesi (E Devlet üzerinden alınacak belge geçerlidir.)

(*) Ana dal uzmanlık eğitimi yapmak için Türkiye’deki tıp fakültelerinin birinden mezun olunduğunu gösteren diploma veya yabancı ülkelerdeki tıp fakültelerinin birinden mezun olup YÖK’ten alınmış denklik belgelerinin noter tasdikli örnekleri,
(**) Türkiye'de ikametlerine izin verildiğine dair Emniyet Genel Müdürlüğünden alınmış belgenin noter tasdikli örneği,

Sorularınız İçin;

Atama ve İrtibat Sorumlusu :Şeyda ERDOĞAN

Tel : 0 312 202 24 43

Sıkça Sorulan Sorular İçin tıklayınız.