2021 EKPSS Sınav Sonucu ile Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine
27 Ocak 2021 | 12:34

26.01.2021 tarihli ÖSYM yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen adayların atama işlemlerinin başlatılabilmesi için aşağıda belirtilen belgeleri 10.02.2011 tarihi mesai bitimine kadar personelilan.gazi.edu.tr adresi üzerinden yüklemeleri gerekmekte olup belirtilen süre içerisinde evraklarını yüklemeyen adayların atama haklarını kaybedecekleri hususu ilan olunur.

Söz konusu evraklarını yükleyen adaylar için atama kararnameleri hazırlanacak olup kararnamelerin onaylanmasına müteakip işe başlamaları için adaylara ayrıca ebligat yapılacaktır.

Ayrıca, evraklarını yükleyen adayların söz konusu evraklarını işe başlayana kadar saklamaları ve işe başlarken de belgelerin asıllarını Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN EVRAKLAR

1-Nüfus Cüzdanı

2-Adli Sicil Kaydı

3-Nüfus Kayıt Örneği