Duyuru
21.10.2019 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına İlişkin Mülakat Tarihleri
20 Kasım 2019 | 14:02

21.10.2019 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına İlişkin Mülakat Tarihleri

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 21.10.2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 26 adet Sürekli İşçi pozisyonu için İŞKUR üzerinden başvuru yapan ve mülakat sınavına girme hakkı kazanan adaylarla ile ilgi mülakat takvimi aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Mülakata girmeyi hak kazanan adaylar için 26.11.2019-03.12.2019 tarihleri arasında yapılacak olan Mülakat Sınavlarında, aşağıda belirlenen Usul ve Esasların uygulanması Rektörlüğümüzce uygun görülmüştür.

Mülakata girecek adayların belirtilen mülakat saatinden en az 30 dakika önce Üniversitemiz Rektörlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

 

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN MÜLAKAT SINAVI USUL VE ESASLARI

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 21.10.2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi pozisyonları için İŞKUR üzerinden başvuru yapan ve söz konusu başvurusuna ilişkin belgeleri, ilgili komisyonca, ilanda belirtilen mevzu bahis meslek kollarına haiz aranan şartlar için gerekli ve yeterli olduğuna karar verilen adaylar arasından, gerek Ankara 43. Noteri tarafından yapılan kura çekimi sonucunda mülakat sınavına girmeyi hak kazanan asil adaylar ile gerekse ilgili başvuru şartlarını taşıyan aday sayısının, ilan edilen kadro sayısının dört katına kadar mülakata girmesi gereken aday sayısına ulaşılamamasına istinaden doğrudan mülakata girmeyi hak kazanan adaylar için 26.11.2019-03.12.2019 tarihleri arasında yapılacak olan Mülakat Sınavlarında, aşağıda belirlenen Usul ve Esasların uygulanması uygun görülmüştür.

Buna göre;

1) Mülakata girmeyi hak kazanan adaylara, söz konusu mülakatlarda, başvuru yaptıkları meslek unvanlarına ilişkin bilgi düzeylerini ölçmeye yönelik mesleki alan soruları ile Genel Kültür bilgisini ölçmeye yönelik sorular ve adayların kendini ifade etme, liyakat, temsiliyet, tutum ve davranışların göreve uygunluğu vs. gibi ölçütlerinin değerlendirilebilmesine yönelik sorular sorulacaktır.

2) Söz konusu soruların puan dağılımı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

SORU TÜRÜ

PUAN

Mesleki Alan Bilgisi Sorusu-1.Soru

10

Mesleki Alan Bilgisi Sorusu-2.Soru

10

Genel Kültür Sorusu

10

Kendini ifade etme, liyakat, temsiliyet, tutum ve davranışların göreve uygunluğu

70

TOPLAM

100

 

3) Adayların mülakatta başarılı sayılabilmesi için ilgili sorulardan en az 60 (altmış) puan alması gerekmektedir.

4) Söz konusu mülakat puanı, toplam 3 kişiden oluşan mülakat komisyonunun her bir üyesinin ayrı ayrı vermiş olduğu puanların toplamının, aritmetik ortalaması (toplam puan/3) alınarak elde edilecektir.

5) Yapılan mülakat sınav sonucunda Sınav kurulunca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.

 

HASTANE HİZMETLİSİ TIKLAYINIZ
SOĞUTMA ISITMA SİSTEMLERİ BAKIM-ONARIMCISI TIKLAYINIZ
MOBİLYA DÖŞEME İŞÇİSİ TIKLAYINIZ
ALÇI DEKORASYONCU (KARTONPİYER) TIKLAYINIZ
SIHHİ TESİSATÇI TIKLAYINIZ
background image