Duyuru
30.09.2019 TARİHLİ SÖZLEŞMELİ PERSONELİ ALIM İLANI HAKKINDA BAŞVURU GÜNCELLEME DUYURUSU
20 Mayıs 2020 | 12:24

Bilindiği üzere, 30.09.2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 37 adet sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapıp atamaya hak kazanan adaylardan bazılarının evraklarını belirtilen süre içinde teslim etmemeleri veya atama haklarından feragat etmelerine istinaden yerlerine yedekten atamaya hak kazanan adaylara ilişkin yeni listeler belli periyotlar halinde Üniversitemiz web sayfasında yayımlanmaktadır.

Yayımlanan yeni listeler doğrultusunda yedekten atamaya hak kazanan adayların atama işlemlerinin gerçekleştirilmesi için, tarafımızca belirlenen süre içerisinde gerekli evraklarını teslim etmeleri gerektiği ayrıca duyurulmaktadır.

Söz konusu duyurularımıza istinaden atama sırası gelen bazı adaylar, bu süre zarfında gerek başka Kamu kurum ve Kuruluşlarında işe başlamaları nedeniyle gerekse çeşitli diğer sebeplerden dolayı atama haklarından feragat etmektedirler. Keza bazı adaylar da belirtilen süre içerisinde gerekli evraklarını teslim etmemeleri sebebiyle atama haklarından vazgeçmiş sayılmışlardır.

Ancak yukarıda belirtilen adayların dışında atama sırası gelen diğer adaylar ise, Başkanlığımızca tek tek aranmalarına rağmen söz konusu atama haklarından feragat ettiklerine ilişkin herhangi bir bildirim veya dönüş yapmamaktadırlar.

Bahse konu bu durum, ilgili kişilerden sonra gelen diğer yedek adaylara geçiş yapma imkânını hukuken ortadan kaldırmaktadır.

Belirtilen bu sebeplere ve muhtemel atama hakkı bekleyen diğer yedek adayların mağdur edilmemelerine binaen söz konusu ilanda yer alan ve halen açık kalan 4 pozisyon (3 Hemşire, 1 Tıbbi Sekreter) için “Başvuru Güncelleme” işlemi yapılmasına karar verilmiştir.

Bu bağlamda ekli listede adı ve soyadı yazılı olan adayların 19.05.2020 – 29.05.2020 tarihleri arasında www.personelilan.gazi.edu.tr adresi üzerinden daha önce oluşturdukları kullanıcı adı ve giriş şifrelerini kullanarak ilgili başvuru sistemine girerek söz konusu atama haklarından feragat edip etmediklerine ilişkin güncelleme işlemlerini ivedilikle gerçekleştirilmeleri, belirtilen süre içerisinde herhangi bir işlem yapmayan adayların ise haklarından feragat etmiş sayılacaklarının bilinmesi hususu Rektörlüğümüzce ilan olunur.

Not-1: Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan söz konusu “Başvuru Güncelleme Duyurusu” hakkında ilgili adayların başvuru esnasında vermiş olduğu e-mail adresleri ve cep telefonlarına ayrıca bilgilendirme yapılmış olup söz konusu iletişim bilgilerinin değiştirilmiş olmasından dolayı bilgilendirme alamayanlara ilişkin bütün sorumluluk kendilerine aittir.

Not:-2: Başvuru güncelleme işlemi sonrası oluşturulacak yeni listeler en geç 05.06.2020 tarihinde www.personel.gazi.edu.tr adresinden yayınlanacak olup söz konusu atanmak isteyen adaylar arasından KPSS puan sırasına göre ilgili adayların atama işlemleri gerçekleştirilecektir.

Not-3: Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı haklarından feragat eden veya belirtilen süre içerisinde gerekli evraklarını teslim etmemeleri sebebiyle atama haklarından vazgeçmiş sayılanların herhangi bir işlem yapmalarına gerek olmamakla beraber sisteme girişleri kısıtlanmıştır.

Not-4: Haklarından feragat etmek üzere Başvuru Güncellemesine ilişkin sisteme giriş yapan adayların “Feragat Etmek İstiyorum” butonuna basmaları yeterli olacaktır.

 

Pozisyon Liste
Hemşire Tıklayınız
Diğer Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreter) Tıklayınız

 

Bilgi için: Özgür İNAN - ozgur.inan@gazi.edu.tr

Bu duyuru tebliğ yerine geçer. İlgili adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

background image