30.09.2019 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına Başvuru Yapan ve Başvurusu İŞKUR Tarafından Kabul Edilen Adayların Dikkatine
7 Ekim 2019 | 18:47

30.09.2019 tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına Başvuru Yapan ve Başvurusu İŞKUR Tarafından Kabul Edilen Adayların Dikkatine

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 30.09.2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 77 adet Sürekli İşçi pozisyonu için İŞKUR üzerinden başvuru yapan ve söz konusu başvurusu anılan kurum tarafından kabul edilen kişilerin listesi aşağıda belirtilmiştir. Belirtilen listede isimleri yer alan adayların başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını 08.10.2019 – 10.10.2019 tarihleri arasında, mesai bitimine kadar (17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih aralığında söz konusu belgeleri getirmeyen adaylar ile ibraz ettikleri ilgili belgeleri uygun görülmeyen adayların isimleri noter tarafından gerçekleştirilecek kura çekimine dahil edilmeyecektir.

İŞKUR tarafından Üniversitemize gönderilen başvuru listeleri için tıklayınız.

GEREKLİ EVRAKLAR

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

2- Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya Barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

3- 2018 yılı KPSS sonuç belgesi.(KPSS puanı ile yerleşen adaylar için)

4- Tecrübe şartı aranan adaylar için aranılan mesleki deneyime ait hizmetin geçtiği kurumdan alınan kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi (Staj Süreleri mesleki deneyimden sayılmamaktadır.)

5- SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (Karekodlu veya Barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

6- Sertifika veya mesleki yeterlilik belgesi ( Sadece sertifika ve mesleki yeterlilik şartı yer alan pozisyonlar için)

7- Erkek adaylar için Askerlik belgesi

8- Adli Sicil Kaydı

9- Özel Güvenlik Kimlik Kartı (Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adaylar için)