30.09.2019 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına İlişkin Mülakat Sınavı Sonuçları
2 Kasım 2019 | 20:52

30.09.2019 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına İlişkin Mülakat Sınavı Sonuçları

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 30.09.2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve akabinde Mülakata Sınavına girmeyi hak kazanan adaylar için 22.10.2019-24.10.2019 tarihleri arasında yapılan söz konusu sınavlara ilişkin sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

İsimleri karşısında "Atamaya Hak Kazandı" yazan adayların aşağıda yer alan evrakları 13 Kasım 2019 Çarşamba mesai bitimine (17:30) kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

Not-1: Söz konusu sınav sonucunda oluşan puanlar, toplam 3 kişiden oluşan mülakat komisyonunun her bir üyesinin ayrı ayrı vermiş olduğu puanların toplamının, aritmetik ortalaması (toplam puan/3) alınarak elde edilmiştir.

Not-2: 17.10.2019 tarihli duyuruda da belirtilen "Mülakat Sınavı Usul ve Esasları" uyarınca ilgili sınavdan 60 puanın altında alan adaylar başarısız sayılmıştır.

Not-3:Atamaya hak kazanan adayların ilgili evraklarını teslim etmelerine mütakip Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmaları yapılacak olup söz konusu soruşturmaları olumlu sonuçlanan adayların atama işlemleri yapılacaktır.

Söz konusu sonuçları görüntülemek için başvuru yaptığınız unvan adının hizasına tıklayınız.

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

Meslek Unvan Adı Sonuç
HABERLEŞME SİSTEMLERİ TEKNİSYENİ tıklayınız.
GÜVENLİK GÖREVLİSİ tıklayınız.
ELEKTRİK TEKNİSYENİ tıklayınız.
ELEKTROMANYETİK TAŞIYICILAR TEKNİSYENİ tıklayınız.
SOĞUTMA İKLİMLENDİRME TEKNİSYENİ tıklayınız.
KAYNAK TEKNİSYENİ tıklayınız.
İNŞAAT BOYACISI tıklayınız.
HASTANE HİZMETLİSİ tıklayınız.
ERKEK BERBERİ tıklayınız.
TEMEL İMALAT (TALAŞLI) MONTAJ ELEMANI  tıklayınız.
TEMİZLİK GÖREVLİSİ tıklayınız.

İSTENEN BELGELER

1. Nüfus Cüzdanı (Aslı ve Noter Tasdikli Fotokopisi(Bütün Pozisyonlar İçin)
  2. Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış Sağlık Kurulu Raporu (Bütün Pozisyonlar İçin)