30.09.2019 Tarihli Sürekli İşçi İlanı Atamaya Hak Kazanan Adaylar (Yedekten Atamaya Hak Kazanan Adaylar)
14 Kasım 2019 | 12:08

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 30.09.2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve akabinde Mülakata Sınavına girmeyi hak kazanan adaylar için 22.10.2019-24.10.2019 tarihleri arasında yapılan söz konusu sınavlara ilişkin sonuçlar 02.11.2019 tarihinde internet sitemizden duyurulmuştur. Adaylara evrak teslimi için 13.11.2019 mesai bitimine kadar belirtilen evrakları Başkanlığımıza teslim etmeleri aksi durumda ise  yedek adayların çağrılacağı duyurulmuştur. 13.11.2019 mesai bitimi itibari ile evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine atamaya hak kazananlara ait liste aşağıda belirtilmiştir.

İsimleri karşısında "Atamaya Hak Kazandı" yazan adayların aşağıda yer alan evrakları 25 Kasım 2019 Pazartesi mesai bitimine (17:30) kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

Not:Atamaya hak kazanan adayların ilgili evraklarını teslim etmelerine mütakip Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmaları yapılacak olup söz konusu soruşturmaları olumlu sonuçlanan adayların atama işlemleri yapılacaktır.

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN EVRAKLARINI TESLİM ETMEYEN VE YERİNE YEDEKTEN ATANMAYA HAK KAZANANLAR

Meslek Unvanı Sonuç
Erkek Berberi Tıklayınız
Temizlik Görevlisi Tıklayınız

İSTENEN BELGELER

1. Nüfus Cüzdanı (Aslı ve  Fotokopisi)
  2. Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış Sağlık Kurulu Raporu
  3. Nüfus Kayıt Örneği (E-devletten alınabilir.)
  4. Diploma (Aslı ve Fotokopisi)
  5. 3 adet Vesikalık Fotoğraf
  6. Güvenlik Soruşturma ve Arşiv Araştırması Formu tıklayınız