Duyuru
Akademik Teşvik Ödeneği Taslak Puan Listesi
5 Şubat 2020 | 17:35

Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 03.02.2020-05.02.2020 tarihleri arasında yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Üniversitemiz Akademik Teşvik Ödeneği Taslak Puan Listesinin ekte belirtilen şekilde yayımlanması uygun görülmüş olup ilgili taslak listeye ilişkin itirazların 11.02.2020 tarihine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına aşağıda belirtilen matbu form kullanılmak suretiyle yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

Akademik Teşvik Ödeneği Taslak Puanına İtiraz Formu için tıklayınız

Söz konusu taslak liste için tıklayınız

ÖNEMLİ NOT: Bilindiği üzere "Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" in 3. maddesi ile anılan yönetmeliğin 7. maddesinin 9. fıkrası ile değiştirilerek "Tebliğlerin sunulduğu yurt içinde veya yurt dışındaki etkinliğin uluslararası olarak nitelendirilebilmesi için Türkiye dışında en az beş farklı ülkeden sözlü tebliğ sunan konuşmacının katılım sağlaması ve tebliğlerin yandan fazlasının Türkiye dışından katılımcılar tarafından sunulması esastır. Ayrıca etkinliğin uluslararası niteliği haiz olup olmadığı hususunda, ödemeye esas teşkil etmek üzere üniversite yönetim kurulu kararının olması gerekir. Tebliğlerin değerlendirilmesinde tebliğin ilgili etkinlikte sunulmuş ve bunun belgelendirilmiş olması (etkinlik programı ve etkinliğe tebliğde ismi yer alan en az bir araştırmacının katılım sağladığını gösterir belge) esastır. Ayrıca değerlendirme için tebliğin elektronik veya basılı olarak etkinlik tebliğ kitapçığında yer alması ve yayımlanmış tam metninin sunulması gerekir." hükmü getirilmiştir.

İlgili madde doğrultusunda başvuru sahiplerince beyan edilen söz konusu etkinliğin uluslararası niteliği haiz olup olmadığı hususunda Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 05.02.2020 tarihli toplantısı sonucu verilecek nihai kararına göre mevzu bahis "Akademik Teşvik Ödeneği Taslak Puan Listesi"nde değişiklik yapılabilecek olup belirtilen kapsamda ilgili puanında değişiklik yapılan öğretim elemanlarına ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinin Diğer Hükümler Başlıklı 10. maddesinin 3. fıkrası Uyarınca akademik teşvik ödeneğinin ödenebilmesi için, akademik teşvik puanının en az 30 olması gerekmektedir.

 

background image