Duyuru
Akademik Teşvik Ödeneği Taslak Puanları ve İtiraz Süreci Hakkında
29 Ocak 2021 | 12:55

Akademik Teşvik Ödeneği Taslak Puanları ve İtiraz Süreci Hakkında

 

Değerli öğretim elemanları,

Bilindiği üzere, 04.01.20201 tarihinde başlayan akademik teşvik başvuruları, ilgili öğretim elemanlarınca, https://atosis.gazi.edu.tr/ adresinde yer alan Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetimi Sistemi (ATÖSİS) üzerinden kadrolarının bulunduğu anabilim dalı bünyesinde oluşturulan, Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonlarına elektronik olarak yapılmıştır.

İlgili öğretim elemanlarının başvurularına haiz ibraz etmiş oldukları YÖKSİS çıktıları ile akademik faaliyetlerine ilişkin bahse konu sistem üzerinden yüklemiş oldukları belgelerinin incelemeleri söz konusu Birim akademik teşvik başvuru ve inceleme komisyonlarınca tamamlanarak tarafımızca değerlendirilmek üzere Komisyonumuza ilgili sistem üzerinden iletilmiştir.

Söz konusu değerlendirme kapsamında Komisyonumuzca yapılan gerekli inceleme ve düzenlemeler sonucunda Akademik Teşvik Ödeneği Taslak Puanları tarafımızca belirlenmiş olup ilgili öğretim elemanlarınca şahıslarına ait söz konusu taslak puanları Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetimi Sistemi (ATÖSİS) üzerinden görülebilecektir.  

İlgili taslak puanlara ilişkin itirazların en geç 04.02.2021 tarihine kadar yine aynı şekilde Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetimi Sistemi (ATÖSİS) üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Ayrıca, tebliğ başlığı altında sunulmuş olan ve Üniversitemiz yönetim kurulunda kabul edilmiş kongre/konferans/sempozyumlara ait bilgiler ekte belirtilmiştir.

 

Akademik Teşvik, Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu

 

Kabul edilmiş olan kongre/konferans/sempozyumlara ait bilgiler için tıklayınız

background image