Duyuru
Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı Başvuru Sonuçları ve Mülakat Tarihleri
22 Aralık 2020 | 16:52

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında  istihdam edilmek üzere 27.11.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 9 adet Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonu için 27.11.2020 – 11.12.2020 tarihleri arasında personelilan.gazi.edu.tr adresine yüklemiş oldukları başvuru evraklarının, ilanda belirtilen pozisyonlara haiz aranan şartlar için gerekli ve yeterli olup olmadığının değerlendirilmesi amacıyla Rektörlüğümüz bünyesinde oluşturulan komisyonca yapılan incelemesi sonucunda aşağıda belirtilen komisyon kararları alınmıştır.

Söz Konusu Komisyon Kararları doğrultusunda;

1- İbraz ettikleri ilgili belgeleri komisyonca uygun görülmeyen adayların isimleri Sözlü/Uygulamalı sınava katılacak aday listlelerine dahil edilmemiştir. 

2- İbraz ettikleri ilgili belgeleri komisyonca uygun görülen aday sayısı Sözlü/Uygulamalı sınava katılacak aday sayısından az olması sebebiyle İbraz ettikleri ilgili belgeleri komisyonca uygun görülen bütün adaylar  29 ve 30 Aralık 2020 tarihinde Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda Yapılacak olan Sözlü/Uygulamalı sınava katılmaya hak kazanmışlardır. 

3- Sözlü/Uygulamalı sınav konuları, başvuru pozisyonlarına göre değişiklik göstermektedir. Sınav konuları her bir pozisyon için başvurulan pozisyona ait temel bilgileri ve pozisyon için ilan edilen özel ve genel şartlar içerisinde yer alan bütün konuları kapsamaktadır. Her adaya mesleki bilgi, beceri ve yeteneklerini ölçme amaçlı 10 soru sorulacak ve cevapları yazılı ve görüntülü olarak kayıt altına alınacaktır.

4- Adayın sınavda başarılı olması için sınavdan 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri puan alması şarttır.

5- Söz konusu mülakat puanı, toplam 5 (beş) kişiden oluşan mülakat komisyonunun her bir üyesinin ayrı ayrı vermiş olduğu puanların toplamının, aritmetik ortalaması (toplam puan/5) alınarak elde edilecektir.

6- Yapılan mülakat sınav sonucunda sınav kurulunca 70 ve üzeri puan alan adaylar içerisinden başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir

7- Adayların, kendileri için belirlenen sınav başlangıç saatinden en az yarım saat önce sınav yerinde bulunmaları gerekmekte olup geç kalan aday sınava alınmayacaktır.

Mülakat Yeri : Rektörlük Binası -1. Kat Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

BAŞVURU SONUÇLARI VE MÜLAKAT TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

 

 

background image