Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı tarafından 29 Kasım 2021 tarihinde İdari ve Akademik birim yöneticilerimize yönelik İDARİ PERSONEL BAŞARI, ÜSTÜN BAŞARI VE ÖDÜL YÖNERGESİ eğitim programı düzenlendi.
30 Kasım 2021 | 16:13

29 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00’de gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında Akademik ve İdari birimlerimizden gelen Fakülte, Enstitü ve Yüksek Okul Sekreterleri ile Şube Müdürlerimize “İDARİ PERSONEL BAŞARI, ÜSTÜN BAŞARI VE ÖDÜL YÖNERGESİ” anlatılarak uygulama örnekleri üzerinde duruldu.

Personel Daire Başkanımız Mehmet Ali ÖZKAN’ın açılış konuşması ile başlayan eğitim, İdari Personel Şube Müdürü Kadir ATAKUL, Eğitim Şube Müdürü Aydın KAYAER ve İstatistik Şube Müdürü Onur Sami TURAN’ın katkıları ile devam etti.  Rektörlük Eski Senato salonunda gerçekleştirilen toplantının sonunda katılımcılara Katılım Belgeleri takdim edildi.

Ödül-2
Ödül-1