Üniversitemiz İdari Personeline Yönelik “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği” Sınavı Gerçekleştirildi
14 Eylül 2022 | 09:57

Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Araştırma ve Uygulama Merkezi, Personel Daire Başkanlığı ve akademik personelimizin desteği ile Üniversitemiz idari personeline yönelik “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği” sınavı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Gazi Eğitim Fakültesi F Blokta 11 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen sınava 38 farklı branşta 671 idari personel katıldı. Sınav sonrası adayların cevap kağıtları sınav komisyonu ve sendika temsilcilerinin huzurunda zoom üzerinden canlı yayınında okundu ve cevaplar tutanak altına alındı.

Sınavın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, sınava giren personelimiz için hayırlı olması dileriz.